Известие

Collapse
No announcement yet.

още една 155 2.0 TS 16V

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ами всичко - части + работа излезе около 4 бона...доста е, но за нея си заслужава... поне аз така си мисля... то всъщност коляновия вал вдигна цената..., но в сравнение с цената, която ми дадоха във Ванто и Ауто Италия, направо си ми излези без пари, и пак чисто нов.
    sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от lan
      ами всичко - части + работа излезе около 4 бона...доста е, но за нея си заслужава... поне аз така си мисля... то всъщност коляновия вал вдигна цената..., но в сравнение с цената, която ми дадоха във Ванто и Ауто Италия, направо си ми излези без пари, и пак чисто нов.
      От къде си купи коляновия вал колега и за каква цена, ако не е тайна?
      Аз от доста време си търся такова нещо и за сега доста безуспешно ... е, спрял съм се на варианта нещо втора ръка - основно поради финансовата страна на въпроса, но ако цената е добра - може и нов да си взема.
      AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
      Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

взех го от Александър Ауто. беше им изпаднала оферта и ми го намериха за 1 100 лв. и ми го доставиха за две седмици.
        иначе някви типове ми бяха предложили втора ръка за 1 200 лв.
        а Ванто и Ато италия ми обадиха 4 600 лв. с 45 дни доставка
        а на теб какво ти се е случило?
        sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

взех го от Александър Ауто. беше им изпаднала оферта и ми го намериха за 1 100 лв. и ми го доставиха за две седмици.
          иначе някви типове ми бяха предложили втора ръка за 1 200 лв.
          а Ванто и Ато италия ми обадиха 4 600 лв. с 45 дни доставка
          а на теб какво ти се е случило?
          За щастие, все още нищо не ми се е случило (да чукна на дърво!!!) , но ми се въртят някакви смели идеи за ъпгрейдване на двигателя... та за случая ще ми трябва комплект колянов вал+биели от 2.0TS 8v...
          Затова те питах
          10х все пак за инфото
          AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
          Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Нов съм в клуба,но веднага се присъединявам с удоволствие към вас колеги.

Comment

добре дошъл,
              с каква красавица си и от къде си,ако не е тайна?
              поздави,

Comment

Здравей колега . Имам като за начало два въпроса към теб .

1. Нети ли излезе много скъпо ремонта , като се има в предвид че можеше за тези пари да вземеш друга такава Алфа .

2. Каде го намери този подреден сервиз

Пусни ми едно лс. със SKYPE или ICQ ако имаш да полафим

Comment

здравей колега 155super,
                  1. ами определено ремонта си излезе скъп, но какво да се прави -щета... а и ако бях взел друга Алфа, каква щеше да е гаранцията, че положението е по - различно? все пак, когато това се случи й бях навъртял 40 км. и ми идваше да се самоубеся... и можеш да се досетиш за мерака...
                  2. сервиза е в Хасково. знам, че ми идва малко "евтинко" да ходя за всичко до там, но поне съм сигурен, че излезе ли от сервиза - нямам ядове.

Comment

имаш ЛС

Comment

2. сервиза е в Хасково. знам, че ми идва малко "евтинко" да ходя за всичко до там, но поне съм сигурен, че излезе ли от сервиза - нямам ядове.
                      Къде точно казваш се намира този сервиз в Хасково?!
                      Питам, защото на мен определено няма да ми се вързва скъпичко да ходя до там Тия 50км и с велосипеда мога да ги взема за половин час

Comment

Къде точно казваш се намира този сервиз в Хасково?!

имаш ЛС

Comment

Working...
                        X